O xhemati mysliman!

O xhemati mysliman! A kujtoni ju se do të shpifni për Pejgamberin a.s dhe shokët e tij sa të jemi ne gjallë? (mos u kapni pa një mendimi të tillë). Sepse ne (ehli sunnet vel xhemaati) jemi gjallë.